• Nederlands

(015) 361 05 70

CV ketel onderhoud en reiniging mechanische ventilatie

Kemp CV Onderhoud is gespecialiseerd in onderhoud van CV ketels en het reinigen van mechanische ventilatiesystemen. Vanuit de werkplaats in Pijnacker werkt Kemp CV Onderhoud sinds 1996 zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de omgeving tussen Rotterdam en Den Haag.

We kunnen u van dienst zijn bij het jaarlijks onderhoud van uw CV ketel, maar ook bij reparatie van de ketel of plaatsing van een nieuw toestel. Ook bij een urgente storing aan de CV ketel staan we voor u klaar; voor klanten met een onderhoudscontract ook buiten kantoortijden en in het weekend.

Naast het onderhoud aan de CV ketel, verzorgen we ook graag de reiniging van uw mechanisch ventilatiesysteem; zo bent u altijd verzekerd van schone en gezonde lucht in uw huis.

Naamswijziging en verhuizing

‘Jantschik Onderhoud’ vanaf nu ‘Kemp CV Onderhoud’
Jantschik Onderhoud gaat vanaf 1 juli 2017 verder als Kemp CV Onderhoud. Met deze naamswijziging geven Jeroen en Lisbeth Kemp - die al vanaf 2008 eigenaar zijn van het bedrijf - hun eigen naam aan het bedrijf. De naamswijziging valt bovendien samen met een mooie stap van het bedrijf dat verhuist naar een eigen pand aan de Hankweg 31 op Bedrijvenpark De Boezem 2.

Nieuwe adresgegevens per 1 juli 2017:
Kemp CV Onderhoud
Hankweg 31
2641 WV Pijnacker

Het telefoonnummer blijft ongewijzigd:
015 - 361 05 70