• Nederlands

(015) 361 05 70

Over Kemp CV Onderhoud

Kemp CV Onderhoud is een kleine organisatie dat sinds haar oprichting in 1996 gastoestellen (CV ketels, geisers en kachels) onderhoudt en repareert. We zijn gevestigd in Pijnacker en ons werkgebied ligt hoofdzakelijk tussen Rotterdam en Den Haag. Onze 3500 klanten zijn zowel particulieren, zakelijke opdrachtgevers als woningstichtingen.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, hebben we een team samengesteld van 6 personen. Hierbinnen zijn onder meer diverse onderhoudsmonteurs, een servicemonteur en een administratief medewerker werkzaam.

Leerbedrijf

Goed geschoolde medewerkers dragen bij aan de oplevering van kwalitatief hoogstaand werk. Daarom bieden wij onze monteurs een interne opleidingsplaats en voorzien wij ze van de avondopleiding Onderhoudsmonteur Installatietechniek (BBL).

Ons klantenbestand is nog steeds groeiende. Wij zijn daarom altijd geïnteresseerd in enthousiaste nieuwe (al dan niet) geschoolde medewerkers. Klik hier als u meer wilt weten over een opleiding tot onderhoudsmonteur bij Kemp CV Onderhoud.